Bănci și Asigurări

UniCredit Consumer Financing lansează între 30 octombrie şi 10 noiembrie o ofertă pentru carduri de credit accesate prin mobile banking, cu zero costuri de administrare pe viaţă pentru persoane fizice

UniCredit Consumer Financing lansează între 30...

Autor: Claudia Medrega

01.11.2023, 00:03 277

Persoanele fizice care sunt sau devin clienţi ai UniCredit Bank şi au activată aplicaţia mobile banking pot aplica pentru cardul de credit UniCreditCard cu comision de furnizare card de credit şi administrare instrument de plată de 0 lei, pe toată durata contractului de credit, direct de pe telefonul mobil, accesând oferta UniCredit Consumer Financing, potrivit informaţiilor transmise de bancă. Oferta este valabilă în perioada 30 octombrie - 10 noiembrie 2023.

Astfel, clienţii pot aplica pentru un card de credit primar UniCreditCard Principal sau Premium, 100% Mobile cu o limită de credit de până la 20.000 de lei. Oferta de Costuri zero pe Viaţă pentru cardul UniCreditCard implică comision zero de furnizare card de credit - administrare instrument de plată (vs. standard 39 lei/an pentru UniCreditCard Principal şi 200 lei/an pentru UniCreditCard Premium). Oferta este valabilă pe toata durata contractului de card de credit, pentru persoanele fizice ce nu deţin alte carduri de credit UniCreditCard oferite de UniCredit Consumer Financing, pentru cardurile de credit achiziţionate prin flux digital, accesând oferta din aplicaţia Mobile Banking, în perioada 30.10 - 10.11.2023.

De asemenea, clienţii care aplică pentru cardul de credit UniCreditCard pot profita şi de celelalte beneficii, valabile în oferta curentă, şi în afara Black Friday, respectiv până la 12 rate egale fără dobândă în primele 6 luni de la livrarea cardului primar, la cumpărături de minimum 300 de lei, sau puncte de loialitate, vouchere sau cadouri prin programul de beneficia, respective plata în rate la partenerii UniCredit. „Ne-am decis să le oferim clienţilor posibilitatea de a se pregăti pentru reducerile de Black Friday cu un partener de nădejde la cumpărături şi o ofertă pe masură: zero costuri de administrare pe viaţa cardului la cardul de credit 100% Mobile de la UniCredit Consumer Financing, în condiţiile regulamentului de BlackFriday“, spune Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Retail la UniCredit Bank România. Pentru un card de credit UniCreditCard Principal fără asigurare/cu asigurare de viaţă ataşată (cu prima de asigurare lunară, de 0,5% din suma datorată), oferit de UniCredit Consumer Financing IFN, accesând oferta disponibilă în aplicaţia mobile banking de la UniCredit Bank, pentru o limită de credit de 5.367 lei, perioada de creditare 3 ani (36 luni) având o dobândă fixă de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM şi 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianţi, considerându-se că valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% în numerar la ATM naţional sau internaţional (din afara grupului UniCredit) şi 60% prin plăţi la comercianţi, la data acordării şi nu se efectuează nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare, suma lunară de plată (pentru rate egale) este de 276,27 Lei / 302,88 Lei, valoarea totală platibilă 7.567,8 lei / 8.080,6 lei, iar DAE este de 29,51%/37,28%.

Pentru un card de credit UniCreditCard Premium fara asigurare/cu asigurare de viata atasata (cu prima lunara, de 0,5% din suma datorata), oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA accesand oferta disponibila in aplicatia Mobile Banking de la UniCredit Bank, pentru o limita de credit de 5.367 Lei, perioada de creditare 3 ani (36 luni) avand o dobanda fixa de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM si 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianti, considerandu-se ca valoarea liniei de credit se retrage integral la data acordarii, 40% in numerar la ATM national sau international (din afara grupului UniCredit) si 60% prin plati la comercianti, si nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare, suma lunara de plata (pentru rate egale) este de 266,76 Lei / 293,36 Lei, valoarea totala platibila 7.568,27 Lei / 8.080,34 Lei, iar DAE este de 29,39%/ 37,11%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa, comisionul de furnizare card de credit - emitere instrument de plata 0 Lei, comisionul anual de furnizare card de credit – administrare instrument de plata de 0 Lei,  comisionul utilizare ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit in valoare de 2%Ă 4 Lei si, in cazul in care clientul opteaza pentru achizitionarea unei asigurari de viata, prima lunara de asigurare de viaţă de 0,5% din suma datorata (in valoare de 26,60 lei/ luna, cu zero costuri de finantare asigurare).

In cazul retragerilor de numerar in strainatate, operatorii ATM-urilor utilizate pot percepe comisioane aditionale. Inainte de autorizarea tranzactiei, cititi cu atentie mesajele ce apar pe ecranele ATM-urilor pentru a va asigura ca ati luat la cunostinta conditiile de eliberare numerar in astfel de cazuri.

Produsul de Asigurare de viata atasat cardului este optional, produsul de card de credit putand fi acordat si fara o asigurare de viata atasata. In cazul in care doresti sa atasezi produsului de card de credit si un produs de asigurare de viata, te rugam sa consulti detaliile si costurile aferente pe www.ucfin.ro/asigurari. Asigurare de viata este emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea Supraveghere Financiara cu numarul RAJ 502078. Cardurile de Credit sunt oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO