LIVE: ZFLive: Decizie istorică. Intercontinental nu va mai fi Intercontinental? Cel mai cunoscut hotel din Bucureşti îşi va schimba numele. Cum se va numi?
Bănci și Asigurări

UniCredit Bank oferă finanţări companiilor afectate de pandemie de până la 25 mil. euro, cu susţinerea Băncii Europene de Investiţii

UniCredit Bank oferă companiilor afectate de pandemia de COVID-19 acces la linii de finanţare susţinute de Banca Europeană de Investiţii (BEI) de până la 25 mil. euro, pe o durată de minim doi ani, în funcţie de durata economică şi tehnică a proiectului finanţat, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

„Mediul de afaceri din România, şi în particular acele sectoare de activitate care au resimţit în ultimul an consecinţele pandemiei Covid19, are nevoie de o susţinere rapidă şi pragmatică în această perioadă. Prin acordul cu Banca Europeană de Investiţii, punem la dispoziţia companiilor cu până la 3.000 de angajaţi un nou instrument de finanţare a unor proiecte inovatoare sau care contribuie la crearea de noi locuri de muncă. Completăm, astfel, un portofoliu extins de instrumente financiare pe care îl oferim clienţilor noştri în contextul acordurilor cu Fondul European de Invesţitii, a schemelor de împărţire a riscului local, furnizate de Statul Român, a programelor InnovFin, Fund of Funds sau COSME”, a transmis Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank.

Astfel, companiile care îşi desfăşoară activitatea în sectoarele cele mai afectate de pandemia de COVID-19 precum agricultura, turismul, producţia de bunuri, comerţul, transporturi şi altele, pot accesa finanţări în condiţii speciale, cu rate de dobândă reduse în comparaţie cu ratele standard, pentru susţinerea capitalului de lucru, a proiectelor de investiţii şi a altor cheltuieli eligibile.

Finanţările sunt disponibile în lei sau în euro, pentru beneficiary din categoria întreprinderilor mici şi mijlocuu, cu mai puţin de 250 de angajaţi, sau MidCap (companii mijlocii cu minimum 250 şi mai puţin de 3.000 de angajaţi).

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.