Bănci și Asigurări

UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale pentru clienţi persoane fizice

UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale...

Autor: Claudia Medrega

02.11.2021, 00:00 576

UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale pentru persoane fizice, ce pot fi emise instant din aplicaţia Mobile Banking. Cele două carduri de debit virtuale disponibile în oferta băncii sunt Visa Classic şi Visa Gold.

De acum, clienţii persoane fizice cu vârste peste 18 ani, titulari de cont, care deţin un cont curent în lei şi/sau euro la UniCredit Bank, îşi pot emite instant un card de debit virtual direct din aplicaţia Mobile Banking, beneficiind astfel de o soluţie mai simplă şi mai comodă de a intra în posesia instrumentului de plată dorit, fără a fi nevoiţi să se deplaseze la bancă. Pentru plăţile la punctele de vânzare (POS), cardurile virtuale pot fi folosite prin înrolarea în wallet/portofelul virtual Apple Pay sau Google Pay de pe telefon, în timp ce în cazul tranzacţiilor pe internet modul de utilizare este absolut similar cardurilor obişnuite (cu suport fizic), folosind informaţiile generate în aplicaţia Mobile Banking.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO