Bănci și Asigurări

​UniCredit Bank îşi dublează reţeaua de ATM-uri în urma încheierii unui parteneriat cu Euronet

​UniCredit Bank îşi dublează reţeaua de ATM-uri în...

Autor: Liviu Popescu

15.12.2015, 12:10 1470

UniCredit Bank, un jucător de top cinci din sistem, a anunţat că a încheiat un parteneriat cu procesatorul de plăţi Euronet, prin care deţinătorii de carduri emise de bancă vor putea folosi reţeaua de 470 de bancomate a Euronet. Astfel, UniCredit Bank ajunge la aproximativ 1.000 de ATM-uri şi echipamente multifuncţionale de eliberare şi depozitare numerar.

“Pentru toate operaţiunile efectuate în reţeaua de ATM-uri a Euronet, clienţii UniCredit Bank beneficiază de o structură de comisionare şi de standarde de securitate identice cu cele practicate în reţeaua de bancomate proprie băncii”, scriu reprezentanţii băncii într-un comunicat.

Într-o primă fază, în reţeaua Euronet clienţii UniCredit Bank vor putea efectua retrageri de numerar, schimbarea PIN şi interogări de solduri, pentru ca ulterior, din prima parte a anului viitor, pe lista de operaţiuni disponibile să se adauge mini extras de cont (tipărirea ultimelor 10 tranzacţii efectuate), mobile top-up şi plăţi de facturi pentru furnizori ce au acorduri încheiate cu banca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO