Bănci și Asigurări

Tribunalul Bucureşti a dispus intrarea în faliment a asigurătorului Certasig, dar hotărârea nu este încă definitivă

Tribunalul Bucureşti a dispus in­tra­rea în faliment a companiei de asi­gurare CertAsig, deţinută de Royalton Capital Investors II, pe data de 29 iunie 2020, dar hotărârea privind deschiderea procedurii de insolvenţă nu este încă definitivă, potrivit informaţiilor trans­mise de reprezentanţii Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA) la solicitarea ZF.

„Urmare a cererii de deschidere a procedurii de faliment formulate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară înregistrată în martie 2020 şi a celei formulate de CertAsig - So­cietate de Asigurare şi Reasigurare, Tri­bunalul Bucureşti a dispus intrarea în faliment a Certasig - Societate de Asi­gurare şi Reasigurare în cadrul şe­dinţei de judecată din data de 29.06.2020.

Hotărârea Tribunalului Bu­cu­reşti privind deschiderea procedurii de insolvenţă a CertAsig - Societate de Asigurare şi Reasigu­rare S.A. nu este încă definitivă“, au trans­mis repre­zentan­ţii Fon­dului de Garan­ta­re a Asiguraţilor (FGA) la solicitarea ZF.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.