Bănci și Asigurări

Tranzacţie între asigurători germani pe piaţa românească. Allianz-Ţiriac, al doilea asigurător din România, cumpără sucursala locală a Gothaer

Tranzacţie între asigurători germani pe piaţa...

Autor: Claudia Medrega

10.12.2020, 00:05 157

♦ Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Ţiriac: Allianz-Ţiriac îşi menţine planurile de dezvoltare şi îşi păstrează deschiderea spre noi oportunităţi de creştere ♦ Oliver Schoeller, CEO al Gothaer Group: În ultimele luni, grupul Gothaer şi-a schimbat direcţia strategică pentru a pune accentul pe piaţa de origine, Germania.

Allianz-Ţiriac Asigurări, a doua cea mai mare com­panie de asigurări de pe piaţa locală, a semnat un acord de preluare a Gothaer Asigurări Reasigurări, aceasta fiind pri­ma achiziţie a unei companii de asigurări efectuată de Allianz-Ţiriac după mai bine de 25 de ani de creştere organică.

Allianz, cel mai mare asigurător german, a dat din anii trecuţi undă verde subsidiarei locale pentru achiziţii.

Pe de altă parte, grupul german Gothaer a anunţat că şi-a revizuit în detaliu activităţile din Europa de Est şi a decis să îşi concentreze resursele pe piaţa din Germania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO