Bănci și Asigurări

Transilvania Nuts, procesato­rul de miez de nucă controlat de Levente Bara şi Alexandru Chiric, a luat un credit de 2,3 mil.euro de la BRD G pentru a acoperi nevoia de capital de lucru

Transilvania Nuts, procesato­rul de miez de nucă...

Autor: Roxana Rosu

28.09.2020, 14:03 346

Transilvania Nuts, procesato­rul de miez de nucă controlat de Levente Bara şi Alexandru Chiric, a luat un credit de 2,3 milioane euro de la BRD Groupe Société Générale pentru a acoperi nevoia de capital de lucru a companiei.

”Sprijinim funcţionarea economiei în această perioadă dificilă. Suntem alături de companiile româneşti în planurilor lor de dezvoltare şi suntem onoraţi să lucrăm cu Transilvania Nuts, un business pe care l-am sprijinit încă de la primele faze ale proiectului”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activităţii de corporate banking.

Transilvania Nuts are  o fabrică în localitatea Ciugud din judeţul Alba şi procesează annual peste 5.000 de tone de nuci, iar produsele sunt exportate în 26 de ţări din Europa şi Asia. Exporturile companiei reprezintă 85% din cifra de afaceri. În 2018, firma a preluat brandul de batoane Nutribon, după ce achiziţionase anterior şi Ava 3 Company SRL din Curtici, judeţul Arad, unul dintre cei mai mari procesatori de miez de nucă din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO