Bănci și Asigurări

Topul dealerilor primari pe piaţa titlurilor de stat în aprilie 2021. ING a rămas cel mai mare jucător de pe piaţa titlurilor de stat. BCR şi UniCredit Bank completează podiumul

Topul dealerilor primari pe piaţa titlurilor de stat în...

Autor: Claudia Medrega

28.06.2021, 17:00 263

ING Bank a devenit în toamna anului 2020 din nou lider pe piaţa titlurilor de stat, păstrându-şi poziţia până în a patra lună din acest an Dealerii mari de pe piaţa titlurilor de stat se regăsesc şi în clasamentul celor mai mari bănci după active, dar şi în topul celor mai profitabile bănci.

ING Bank, a patra cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active, a rămas în primele patru luni din 2021 lider pe piaţa titlurilor de stat, după ce a încheiat şi anul 2020 pe primul loc în topul dealerilor primari, după cum reiese din cele mai recente date publicate de Ministerul Finanţelor.

ING redevenise liderul acestui clasa­ment în lunile de toamnă din 2020, detro­nând UniCredit Bank, care a ocupat locul 1 în iulie şi august.

La jumătatea anului 2020, ING Bank, su­cur­sala locală a grupului olandez cu acelaşi nu­me, ocupa locul 4 în clasamentul dealerilor pri­mari, în timp ce la finalul anului 2019 şi în pri­mele patru luni din 2020 era lider în acest top.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO