Bănci și Asigurări

Topul dealerilor primari la S1/2020: BCR a devenit cel mai mare jucător de pe piaţa titlurilor de stat. Banca Transilvania şi UniCredit completează podiumul. ING a coborât pe locul 4

Topul dealerilor primari la S1/2020: BCR a devenit cel...

Autor: Claudia Medrega

04.09.2020, 19:10 701

♦ Dealerii mari de pe piaţa titlurilor de stat se regăsesc şi în clasamentul celor mai mari bănci după active, dar şi în topul celor mai profitabile bănci ♦ După S1/2019, podiumul dealerilor primari era format din ING Bank, BCR şi BRD-SocGen, în această ordine.

BCR, a doua cea mai mare bancă din România după active a avansat în topul dealerilor primari în acest an, ajungând la sfârşitul primului semestru (S1) pe locul 1, după ce la sfârşitul anului 2019 şi în ianuarie 2020 ocupa locul 4.

Şi Banca Transilvania, cea mai mare bancă după active de pe piaţa locală, a urcat în clasament pe podium, plasându-se la sfârşitul lunii iunie 2020 pe locul 2. La finele anului trecut, banca din Cluj ocupa ultima poziţie în acest clasament.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO