Bănci și Asigurări

Topul dealerilor primari în octombrie 2020. ING a redevenit în toamnă cel mai mare jucător de pe piaţa titlurilor de stat. BCR şi UniCredit completează podiumul

Topul dealerilor primari în octombrie 2020. ING a...

Autor: Claudia Medrega

17.12.2020, 16:30 121

♦ După ce la jumătatea anului, în iunie, BCR devenea lider pe piaţa titlurilor de stat, în iulie şi august UniCredit a urcat pe locul 1, iar în toamnă ING a devenit din nou lider ♦ Dealerii mari de pe piaţa titlurilor de stat se regăsesc şi în clasamentul celor mai mari bănci după active, dar şi în topul celor mai profitabile bănci.

ING Bank, a patra cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active, a avansat în topul dealerilor primari şi a redevenit lider în primele două luni de toamnă, respectiv în septembrie şi în octombrie, detronând UniCredit Bank, care a ocupat locul 1 în iulie şi august.

La jumătatea aces­tui an, ING Bank, su­cur­sala locală a gru­pu­lui olandez cu acelaşi nu­­me, ocupa locul 4 în cla­­sa­mentul dealerilor pri­mari, în timp ce la fi­na­lul anului 2019 şi în pri­mele patru luni din 2020 era lider în acest top.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO