Bănci și Asigurări

Topul asigurătorilor în funcţie de numărul de angajaţi. Câţi oameni au lucrat în cele mai mari companii de asigurări în ultimul deceniu. Asirom, Groupama, Allianz şi Generali au dat cei mai mulţi oameni afară

Topul asigurătorilor în funcţie de numărul de...

Autor: Mircea Nica

12.11.2019, 20:20 520

♦ Patru companii de asigurări şi-au majorat numărul de angajaţi în ultimul deceniu, în timp ce alte cinci companii au renunţat la angajaţi ♦ Asirom, Groupama şi Allianz-Ţiriac au înregistrat cele mai mari scăderi ale personalului în ultimul deceniu ♦ City Insurance, Gothaer, Euroins şi Garanta au angajat oameni comparativ cu 2009 ♦ Groupama conduce topul asigurătorilor în funcţie de numărul de angajaţi atât în 2009, cât şi în 2018, dar are cu 886 de angajaţi mai puţini faţă de 2009.

Evoluţia pieţei asigurărilor în ultimul deceniu arată că majoritatea societă­ţi­lor de asigurare au renunţat la o par­te din angajaţi, tendinţa de re­struc­turare fiind influenţată de perioada de criză economică, dar şi de procesul de digita­lizare din ultimii ani.

Şase din cei mai mari 10 asigurători au renun­ţat la angajaţi în ultimul deceniu, în timp ce patru au făcut angajări. Asirom, Groupama şi Allianz-Ţiriac au înre­gistrat cele mai scăderi ale personalului în ultimul deceniu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO