Bănci și Asigurări

Top 10 brokeri în asigurări după volumul primelor intermediate în asigurări de viaţă în T1/2021. Amsterdam Broker conduce, urmat de OVB Allfinanz şi Kuden. Volumul primelor intermediate de societăţile de brokeraj pe zona asigurărilor de viaţă a ajuns la 72,5 mil. lei în T1/2021, cu 4,7% mai mult faţă de T1/2020

Amsterdam Broker, societate de brokeraj deţinută de ING, a intermediat prime de asigurări de viaţă în valoare de 22,9 mil. lei în primul trimestru (T1) din 2021, fiind în fruntea clasamentului brokerilor după volumul primelor intermediate în asigurări de viaţă, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor Autorităţii de Supra­ve­ghere Financiară (ASF). Lide­rul brokerilor pe segmen­tul asigurărilor de viaţă deţine o cotă de piaţă de cica 31,5%.

Pe poziţia a doua a clasa­men­tului celor mai mari bro­keri de asigurări de viaţă la fi­na­lul primelor trei luni din 2021 se află OVB Allfinanz, cu un volum al primelor interme­diate de 19 mil. lei, având o co­tă de piaţă de 26,4%.

Cele două societăţi de brokeraj domină segmentul asi­gurărilor de viaţă, cu un volum cumulat al primelor in­ter­mediate de 41,9 mil. lei, în­semnând o pondere de peste 55% din totalul interme­die­ri­lor pe acest segment, la finalul lunii martie 2021.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.