Bănci și Asigurări

Tonko Grzan, Head of Insurance Department BCR: Portofoliul nostru este de 200.000 de poliţe dintre care 50% sunt asigurări de viaţă.

Tonko Grzan, Head of Insurance Department BCR:...

Autor: Alex Ciutacu

02.11.2017, 13:55 158

Credem că industria de asigurări şi cea bancară merg mână în mână şi că dacă există un risc pentru client trebuie să existe şi protecţie, explică Tonko Grzan, Head of Insurance Department BCR, în cadrul evenimentul ZF Insurance Summit 2017, organizat de Ziarul Financiar.

Clienţii cred în bănci. Am văzut că vin mulţi clienţi şi cer sfaturi, iar noi oferim consiliere şi observăm că trebuie să dezvoltăm produse care să se potrivească şi celor care câştigă 1.000 de lei pe lună.

Ceea ce oamenii trebuie să vadă ca necesitate, trebuie să fie un produs ieftin şi foarte uşor de înţeles, precum serviciile noastre care ajung de la 25-30 de lei pe lună până la serviciul premium care este 60 de lei pe lună.

Vrem să oferim clientului beneficiul planului pe termen lung. Vom crea un model de preţ care să proteje clientul. Nu vorbim despre asigurări cât vorbim despre protecţie.

Dacă sfătuim clienţii să investească pentru următorii 40 de ani trebuie să existe şi predictibilitate pentru acel produs.

Asigurările reprezintă un business profitabil pentru noi Portofoliul nostru este de 200.000 de poliţe, dintre care 50% asigurări de viaţă.

Cu privire la piaţa asigurărilor de sănătate, sunt conservator, cred că va creşte cu 7-8%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO