Bănci și Asigurări

Theodor Alexandrescu a fost numit preşedintele comitetului din România al LIMRA

Autor: Ciprian Botea

03.04.2011, 13:24 159

Theodor Alexandrescu, directorul general al Alico, a fost numitpreşedintele comitetului din România al LIMRA, o asociaţie acompaniilor de asigurări de viaţă şi servicii financiare cu 850 demembri în peste 70 de ţări.

Alexandrescu, 42 de ani, are o experienţă de peste zece ani înindustria asigurărilor de viaţă şi se află la conducerea Alico(fosta AIG Life) din 2005. Compania este deţinută din 2010 degigantul american Metlife.

"În perioada următoare vom desfăşura o serie de activităţi carevor sprijini dezvoltarea industriei şi formarea mai multor tipuride distribuţie în asigurări de viaţă cu scopul final de a creştecalitatea şi transparenţa produselor şi serviciilor pentru arăspunde exigenţelor clienţilor", a declarat Alexandrescu.

Mandatul de preşedinte al comitetului LIMRA are o durată de doiani, perioadă în care Alexandrescu ca ocupa şi funcţia de membru înComitetul Executiv European al organizaţiei.

LIMRA oferă companiilor de asigurări de viaţă consultanţăspecializată şi cursuri de pregătire a angajaţilor. Organizaţia areşase membri în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO