Bănci și Asigurări

Tentativă de furt la Alpha Bank. Angajaţii au împiedicat hoţul să pună mâna pe o sumă de bani din casieria unei unităţi a băncii

Tentativă de furt la Alpha Bank. Angajaţii au...

Autor: Mircea Nica

08.02.2021, 18:36 3172

O persoană a pătruns în sediul uneia dintre unităţile Alpha Bank, pe data de 8 februarie 2021, în jurul orei 14, cu intenţia de a fura o sumă de bani din casierie, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

“Datorită vigilenţei personalului, care a acţionat conform normelor interne de securitate, tentativa de sustragere a unei sume de bani din casieria băncii a fost dejucată. Alpha Bank România cooperează în continuare cu organele de Poliţie pentru elucidarea circumstanţelor care au condus la producerea incidentului”, a declarat Ion Stan, Prim Vicepreşedinte Executiv Alpha Bank România.

În ceea ce priveşte activităţile bancare ale unităţii Alpha Bank, acestea vor fi reluate începând de marţi, conform programului obişnuit. Unitatea Alpha Bank România unde a avut loc incidentul întruneşte toate normele de securitate prevăzute de lege, susţin reprezentanţii băncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO