Bănci și Asigurări

TBI Bank şi Termene.ro au dezvoltat un parteneriat pentru finanţarea companiilor în mediul digital

TBI Bank şi Termene.ro au dezvoltat un parteneriat...

Autor: Mircea Nica

11.06.2020, 00:00 194

Companiile care folosesc Termene.ro au posibilitatea de a accesa un împrumut dTBI Bank, instituţie de credit deţinută de grupul leton 4Finance, şi platforma Termene.ro au început o colaborare prin care oferă companiilor finanţare în mediul digital de până la 15.000 euro pe o perioadă de 12 luni, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii. 

„Mai ales în contextul economic volatil din prezent, companiile se străduiesc să atenueze impactul asupra afacerilor din timpul epidemiei de COVID-19. La TBI, ne-am luat angajamentul de a ne ajuta clienţii, proprietari de afaceri mici şi mijlocii, să-şi menţină activitatea şi să traverseze mai usor aceste momente dificile, ceea ce înseamnă inclusiv să facilităm accesul rapid la resursele financiare atât de necesare“, a transmis Florentina Mircea, director executiv în cadrul TBI Bank.irect în cadrul platformei, printr-un proces de aplicare online, care durează cinci minute, iar răspunsul la cererea de credit este transmis clienţilor în maximum 24 de ore. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO