Bănci și Asigurări

TBI Bank, activă şi în România, îşi extinde prezenţa în Europa de Est şi intră pe piaţa din Lituania, cu servicii digitale

TBI Bank, activă şi în România, îşi extinde...

Autor: Roxana Rosu

16.03.2021, 10:54 158

TBI Bank, cu operaţiuni principale în Bulgaria şi România şi operaţiuni bancare în Germania, Suedia, Danemarca şi Polonia, îşi extinde prezenţa în regiune şi intră pe piaţa din Lituania.

Direcţia strategică este fundamentată pe poziţia solidă în piaţă a 4finance, compania-mamă a TBI recunoscută deja drept unul dintre creditorii digitali de vârf din regiune.

„Din poziţia de campion de creditare în Europa de Sud-Est, suntem în permanenta căutare de noi oportunităţi prin care să ne extindem business-ul şi să pătrundem pe noi pieţe unde beneficiem de sinergiile dintre TBI Bank şi 4finance. Lansarea în Lituania este o mişcare strategică prin care ne vom întări şi mai mult prezenţa digitală în Europa. Aşteptăm cu nerăbdare această nouă provocare”, a spus Petr Baron, CEO TBIF (TBI Bank).

În Lituania, TBI Bank va oferi servicii digitale de creditare fără să deschidă sucursale.

În acest fel, compania are oportunitatea să-şi diversifice portofoliul de produse şi să ofere clienţilor mai multe alternative financiare, consolidându-şi poziţia de furnizor internaţional de servicii bancare.

TBI Bank este un creditor care oferă soluţii de finanţare disponibile într-o reţea extinsă de canale şi platforme „phygital”. Compania operează în prezent în România, Bulgaria, Germania, Suedia şi Polonia. Banca face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluţii digitale de creditare.

Banca are peste 300 de sucursale, peste 1 milion de clienţi în 2020 şi a acordat aproape 500.000 de împrumuturi.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO