Bănci și Asigurări

TBI Bank a încheiat un parteneriat cu Onfido pentru a implementa o soluţie digitală prin care reduce timpul de înregistrare a clienţilor noi cu 67%

TBI Bank a încheiat un parteneriat cu Onfido pentru a...

Autor: Mircea Nica

16.02.2021, 13:23 347

TBI Bank a încheiat un parteneriat cu Onfido pentru a implementa o soluţie digitală prin care reduce timpul de înregistrare a clienţilor noi cu 67%

 

TBI Bank, parte a grupului 4Finance, a demarat un parteneriat cu Onfido, furnizor global de soluţii de verificare a identităţii şi autentificare, prin care timpul de înregistrare a clienţilor noi este redus cu 67%, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii TBI Bank.

„Cum tot mai mulţi oameni adoptă serviciile digitale, acum este cel mai bun moment să automatizăm toate canalele noastre de înregistrare online pentru a oferi clienţilor o experienţă digitală pe care o pot parcurge singuri. Parteneriatul nostru cu Onfido ne ajută să oferim clienţilor noştri servicii digitale printr-o platformă bancară de tip one-stop, începând cu o autentificare automatizată care necesită zero interacţiune cu agenţii băncii, fără a sacrifica din uşurinţa şi viteza de înregistrare“, a transmis Petr Baron, CEO al TBIF (TBI Bank).

Astfel, de la încheierea colaborării cu Onfido, TBI Bank înregistrează şi verifică clienţii noi cu 80% mai repede decât înainte şi reduce costul pentru achiziţia fiecărui client nou cu 66%.

„În era digitală în care trăim, utilizatorii se aşteaptă din ce în ce mai mult la o experienţă digitală prietenoasă prin care să-şi poată verifica rapid identitatea în siguranţă“, a declarat Reuben Sagar, regional director la Onfido.

Prin integrarea serviciului Onfido de verificare a identităţii, bazat pe inteligenţă artificială, clienţii TBI Bank se pot înregistra mai simplu, printr-o fotografie a cărţii de identitate şi un selfie. Onfido verifică mai întâi autentificarea cărţii de identitate şi apoi o compară cu imaginea utilizatorului. Acest procedeu asigură faptul că persoana care parcurge procesul de înregistrare este proprietarul cărţii de identitate furnizate.

Mircea Nica

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO