Bănci și Asigurări

tbi bank a încheiat un parteneriat cu IRIS Solutions, furnizor de Open Banking, pentru a reduce costurile şi a creşte viteza tranzacţiilor online

 tbi bank a încheiat un parteneriat cu IRIS Solutions,...

Autor: Roxana Rosu

23.02.2023, 10:18 181

 

tbi bank a încheiat un parteneriat cu IRIS Solutions, furnizor de Open Banking, pentru a reduce costurile şi a creşte viteza tranzacţiilor online, pentru consumatori şi comercianţi.

„Cumpărăturile online au devenit din ce în ce mai populare în rândul consumatorilalor din mai multe motive, printre care comoditatea, accesibilitatea şi accesul la numeroase opţiuni la numai un click distanţă. Open Banking este un concept care ne permite să oferim tuturor beneficiarilor o experienţă mai bună în acest domeniu, iar parteneriatul cu IRIS Solutions ocupă un loc esenţial în această strategie”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

IRIS Solutions oferă un terminal de plată, o soluţie care poate fi integrată cu uşurinţă într-un site web, permiţând clienţilor să plătească direct din contul lor bancar. Clienţii trebuie doar selecteze „Plăteşte direct din contul bancar”, să aleagă banca şi contul din care să efectueze plata şi apoi să confirme plata.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO