Bănci și Asigurări

Surprinză la BRD: Consiliul de Administraţie a decis încheierea mandatului lui Gheorghe Marinel, vicepreşedinte pe Retail. De asemnea, banca a numit trei noi vicepreşedinţi

Surprinză la BRD: Consiliul de Administraţie a decis...

Autor: Roxana Rosu

01.07.2019, 10:04 4169

Consiliul de Administraţie al BRD - Groupe Societe Generale a aprobat săptămâna trecută încheierea mandatului de director general adjunct pe Retail al lui Gheorghe Marinel, precum şi numirea a trei noi vicepreşedinţi în cadrul conducerii executive a băncii, respectiv Philippe Yves Henri Pierre Marie Thibaud,  Mihai Tiberiu Selegean şi Stephane Benoit Fortin.

Mandatul de director general adjunct Retail al lui Gheorghe Marinel s-a încheiat pe 28 iunie 2019. El lucrează în cadrul BRD- Groupe Societe Generale din anul 2001, ocupând, pe rând, funcţiile de: Director Proiect – Proiect Reorganizare si Restructurare Retea, Director Administrare Retea si Secretar General. 

Din octombrie 2011 a fost  numit în functia de Director General Adjunct Comercial/ Marketing/Reţea, membru al Comitetului de Directie al BRD-Groupe Societe Generale.

Tot săptămâna trecută, banca a aprobat numirea lui Philippe Yves Henri Pierre Marie Thibaud în funcţia de director general adjunct Riscuri, pentru un mandat de 4 ani, pe postul vacant existent în cadrul Comitetului de Direcţie al BRD începând cu data de 1 septembrie 2019, ca urmare a încheierii mandatului deţinut de Jerome Yann Brun.

De asemenea, Mihai Tiberiu Selegean a fost numit director general adjunct Juridic şi Administrativ, pentru un mandat de 4 ani, iar Stephane Benoit Fortin director general adjunct Finanţe/Trezorerie, pentru un mandat de 4 ani.

Numirile noilor directori depind de obţinerea aprobării BNR. 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO