Bănci și Asigurări

Suplimentare a plafonului de garantare pentru IMM Invest la UniCredit cu 889 mil. lei. Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte UniCredit: Suplimentarea plafonului primită prin IMM Invest ne permite să extindem suportul pentru companii şi să contribuim la revenirea economiei

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte UniCredit Bank

Posibilitatea de a accesa credite care beneficiază de scheme de garantare în care statul este partener reprezintă gura de oxigen pentru companii.

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte UniCredit Bank Posibilitatea de a accesa credite care beneficiază de scheme de garantare în care statul este partener reprezintă gura de oxigen pentru companii.

Autor: Claudia Medrega

23.09.2020, 00:05 248

♦ UniCredit Bank susţine că a acordat de la debutul programului IMM Invest facilităţi de credit garantate către companii din producţie, construcţii, agricultură, industria alimentară, IT, transporturi, precum şi din alte domenii.

UniCredit Bank, aflată în top 5 al celor mai mari bănci de pe piaţa locală după active, a transmis că a primit din partea Ministerului Finanţelor o suplimentare a plafonului de garantare a creditelor pentru întreprinderile mici şi mijlocii prin programul IMM Invest România în valoare de 889 mil. lei.

Suplimentarea vine după ce UniCredit Bank a folosit până în acest moment plafonul iniţial de 680 mil. lei oferit prin intermediul programului IMM Invest, „utilizând fondurile proprii şi garanţiile de stat pentru a finanţa economia reală şi oferind sprijin unei game largi de companii româneşti afectate de pandemie“, după cum a transmis banca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO