Bănci și Asigurări

Care sunt cele mai vizibile bănci în căutările online ale românilor. Top 3: Banca Transilvania, Raiffeisen Bank şi ING Bank

Care sunt cele mai vizibile bănci în căutările online...

Autor: Roxana Rosu

28.01.2022, 13:41 1091

Cea mai vizibilă bancă în căutările online ale românilor este Banca Transilvania, pe locurile următoare fiind Raiffeisen Bank şi ING Bank, iar în top 10 se mai regăsesc BRD, CEC Bank, BCR, UniCredit, OTP Bank, Alpha Bank, respectiv Libra Bank, arată o analiză realizată de agenţia five elements digital.

Agenţia a monitorizat vizibilitatea SEO pentru 89 de cuvinte în 8 categorii de produse bancare pentru 28 de instituţii bancare prezente pe piaţa din România. 22 din aceste site-uri au avut rezultate relevante şi au fost incluse în topul final.

În unele categorii, ordinea în Top 10 arată diferit şi uneori se alătură şi site-uri ale altor instituţii bancare precum Garanti, Patria Bank, First Bank sau Intesa Sanpalo Bank.

Românii caută cel mai mult şi cel mai des servicii de creditare sub formă de credit de nevoi personale, carduri sau credite ipotecare/imobiliare. Aceştia sunt interesaţi şi de pachetele pentru carduri de credit, iar interesul pentru acestea este aproape egal de cel pentru credite ipotecare şi imobiliare, dar şi pentru opţiuni de refinanţare a creditelor.

Interesul pentru conturi de economii este la un nivel mai scăzut, după cum o arată datele analizate de five elements digital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO