Bănci și Asigurări

Signal Iduna angajeaza 200 de agenti

20.10.2009, 23:17 33

Signal Iduna, companie specializata pe asigurari de sanatate,intentioneaza sa recruteze pana la sfarsitul anului 200 deconsultanti financiari (agenti), pentru a-si dezvolta propriaechipa de vanzari.

Asiguratorul si-a inceput activitatea la sfarsitul anuluitrecut, iar pana luna aceasta a inregistrat prime brute subscrisede aproape 1,9 milioane de lei (450.000 de euro). Din acestea, 1,7milioane de lei (400.000 de euro), adica 90% din total, provin dinvanzarea de asigurari de sanatate, iar restul din asigurari deviata.

"Suntem convinsi ca acest segment va cunoaste o dezvoltarerapida in urmatorii ani, in primul rand datorita necesitatiireformei sistemului sanitar. Investim in dezvoltarea reteleiproprii de consultanti, astfel investind practic in educatiafinanciara si confortul clientilor nostri", afirma SinzianaMaioreanu, directorul general al Signal Iduna.

Compania face parte din grupul german Signal Iduna, cu primebrute subscrise de 5,3 miliarde de euro la sfarsitul anului trecutsi active in administrare de 43,5 miliarde de euro.

Piata locala a asigurarilor de sanatate este inca la un nivelfoarte redus, de 10-15 mil. euro pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO