Bănci și Asigurări

Sfaturi de la trei manageri promovaţi la conducerea unor companii în afara ţării: Nu alergaţi după certificări şi diplome, experimentaţi cât mai mult şi fiţi autentici

Remi Vrignaud, fost CEO al Allianz-Ţiriac, în prezent CEO al Allianz Austria

Văd foarte mulţi tineri care aleargă după certificări şi titluri, însă ceea ce contează cel mai mult este experienţa practică acumu­lată. Managerii din România ar trebui să aibă mai multă încredere în ei, să-şi urmărească valorile şi să facă diferenţa în piaţă.

Remi Vrignaud, fost CEO al Allianz-Ţiriac, în prezent CEO al Allianz Austria Văd foarte mulţi tineri care aleargă după certificări şi titluri, însă ceea ce contează cel mai mult este experienţa practică acumu­lată. Managerii din România ar trebui să aibă mai multă încredere în ei, să-şi urmărească valorile şi să facă diferenţa în piaţă.

Autor: Anelis Baciu

06.04.2018, 19:30 1293

Dorinţa de a experimenta, spiritul antre­pre­norial, autenticitatea şi perseverenţa sunt câteva dintre principalele ingrediente ale unei cariere de succes în opinia a trei tineri mana­geri care au reuşit să convingă acţio­narii unor grupuri puternice din asigurări să le dea pe mână afaceri în străinătate, în pieţe mult mai complexe şi sofisticate decât cea din România.

Înainte de a fi promovaţi în poziţii de CEO în străinătate atât Cornelia Coman, cât şi Marius Popescu şi Remi Vrignaud au con­dus companii lider pe piaţa locală, respectiv NN Asigurări/Pensii şi Allianz-Ţiriac. 

„Mai mult decât orice, un manager bun trebuie să aibă tot timpul dorinţa de a experimenta şi de a acumula competenţe practice, pentru că a fi un bun manager nu se poate învăţa la niciun curs teoretic“, susţine Remi Vrignaud, fost CEO al Allianz-Ţiriac, în prezent CEO al Allianz Austria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO