Bănci și Asigurări

Şeful Uniqa Asigurări de Viaţă, Valentin Coroiu, devine vicepreşedinte al directoratului Uniqa Asigurări: Eforturile noastre de digitalizare vor fi accelerate şi vom investi în creşterea expertizei forţei de vânzare

Valentin Coroiu

Valentin Coroiu

Autor: Cristina Bellu

09.04.2021, 00:05 177

♦ Dezvoltarea în plan local a segmentelor retail şi bancassurance reprezintă un element esenţial în noul context strategic al grupului Uniqa, după cum spune vicepreşedintele directoratului Uniqa Asigurări.

Valentin Coroiu, care a ocu­pat, începând cu luna august 2019, po­ziţia de CEO al Uniqa Asigurări de Viaţă, iar anterior a asigurat timp de patru ani coordonarea canalului de vânzare din poziţia de director na­ţio­nal de vânzări, a preluat poziţia de vice­preşedinte al directoratului Uniqa Asigurări. El a primit recent aproabarea ASF pentru preluarea acestei funcţii.

Diviziile Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, parte a grupului austriac Uniqa, activează de peste zece ani pe piaţa de asigurări din România.

Potrivit oficialilor Uniqa, perioa­da următoare va aduce o serie de schim­bări importante la nivelul busi­nessului pentru a susţine, mai de­par­te, transformarea şi dezvoltarea ac­ti­vităţii grupului Uniqa la nivel inter­na­ţional, dar şi în plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO