Bănci și Asigurări

Schimbări pentru clienţii ING care retrag cash din bancomate: banca limitează retragerile şi depunerile de numerar din propriile bancomate şi din bancomatele altor bănci. Ce sume puteţi retrage începând de astăzi

Schimbări pentru clienţii ING care retrag cash din...

Autor: Dragoş Dinu

01.04.2019, 00:04 1181

ING România a anunţat vineri că va limita de la 1 aprilie 2019 sumele maxime până la care pot fi efectuate retragerile şi depunerile de numerar, din propriile bancomate şi din bancomatele altor bănci.

Astfel, sumele maxime pentru retragerile şi depunerile de numerar de către persoanele fizice vor fi de 15.000 de lei pe zi pentru retragerile de la bancomatele ING sau bancomatele altor bănci şi 15.000 de lei pentru depunere la bancomatele ING. Potrivit reprezentanţilor băncii, în cazul în care un client va avea nevoie să retragă sau să depună o sumă mai mare de 15.000 de lei va trebui să sune la numărul 031.406.24.64, pentru a oferi detalii despre tranzacţie.

„Prioritatea noastră numărul unu este să îţi păstrăm întotdeauna banii în siguranţă. Din acest motiv, pentru a reduce anumite riscuri asociate cu tranzacţiile în numerar, vom introduce câteva schimbări şi măsuri de control suplimentare. Aceste schimbări sunt în acord cu modificările observate în comportamentul utilizării de numerar de către clienţii ING, aflat pe o tendinţă descrescătoare, dar şi cu evoluţia practicilor europene de utilizare a numerarului“, potrivit ING.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO