Bănci și Asigurări

Schimbare la UniCredit Bank România: Tsvetanka Mintcheva intră în directorat, pe poziţia de prim-vicepreşedinte executiv

Schimbare la UniCredit Bank România: Tsvetanka Mintcheva...

Autor: Claudia Medrega

24.07.2020, 04:00 1775

Tsvetanka Mintcheva şi-a început mandatul ca prim-vicepreşedinte executiv şi membru al directoratului UniCredit Bank România, după ce a fost numită de consiliul de supraveghere al băncii şi a primit aprobarea prealabilă din partea BNR.

Tsvetanka Mintcheva are o carieră de peste 20 de ani în sistemul bancar şi experienţă managerială interdepartamentală, construindu-şi întreaga carieră în cadrul UniCredit Group în Bulgaria.

„Din poziţia de membru al directoratului UniCredit Bulbank, a condus cu succes divizia GBS a UniCredit Bulbank în ultimii doi ani, iar anterior, din 2013, a coordonat divizia de retail. Din această ultimă poziţie a avut o contribuţie importantă la dezvoltarea şi creşterea activităţii de retail, precum şi a inovării, în diverse arii de activitate ale băncii“, a transmis UniCredit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO