Bănci și Asigurări

Salt Bank, prima bancă 100% digitală made in România, a fost lansată oficial şi pentru românii din ţară şi pentru românii din diaspora şi vine cu promisiunea să aibă preţuri fair, nu ascunse, cursuri valutare bune, flexibilitate, rapiditate şi simplitate

Salt Bank oferă clienţilor o dobândă promoţională de 3% pe an la contul curent principal şi Spaces, dacă clienţii fac plăţi de minimum 1.000 lei/ lună, în perioada 1 aprilie - 1 octombrie.

Salt Bank oferă clienţilor o dobândă promoţională de 3% pe an la contul curent principal şi Spaces, dacă clienţii fac plăţi de minimum 1.000 lei/ lună, în perioada 1 aprilie - 1 octombrie.

Autor: Claudia Medrega

04.04.2024, 20:35 5259

♦ Salt Bank oferă clienţilor o dobândă promoţională de 3% pe an la contul curent principal şi Spaces, dacă clienţii fac plăţi de minimum 1.000 lei/ lună, în perioada 1 aprilie - 1 octombrie l Pe partea de creditare, pentru început vor fi lansate credite de nevoi personale la finalul anului 2024 sau la început de 2025 ♦ În perspectivă, banca vrea să permită şi achiziţioarea de unităţi de fond, acţiuni, titluri de stat, dar nu şi crypto ♦ Salt Bank oferă clienţilor şi un card multicurrency cu tranzacţionare în 17 valute din toată lumea ♦ Aplicaţia este acum live, dar nu doar în România, ci şi în Austria, Germania, Franţa, Belgia, Olanda, Italia, Spania şi Marea Britanie, după cum a menţionat Gabriela Nistor, CEO al Salt Bank.

Salt Bank, prima bancă românească 100% digitală, entitate nou creată ca urmare a achiziţionării Idea Bank de către Banca Transilvania, s-a lansat oficial atât pentru românii din România, cât şi pentru românii din străinătate, din alte opt ţări, delimitându-se printr-o abordare diferită.

„Suntem oficial live, deschişi către piaţa largă. Aplicaţia este acum live, însă nu doar în România, ci şi în Austria, Germania, Franţa, Belgia, Olanda, Italia, Spania şi Marea Britanie. Ne-am uitat şi la diaspora. Suntem acolo pentru românii care au buletine sau paşapoarte româneşti. Aceştia se pot înrola şi pot folosi aplicaţia, aşa cum o foloseşte orice român din ţară. Am vrut să avem o abordare diferită“, a declarat ieri Gabriela Nistor, CEO al Salt Bank, la lansarea oficială a băncii.

Salt Bank combină stabilitatea unei bănci cu agilitatea unui fintech şi va intra în competiţie atât cu băncile tradiţionale, cât şi cu fintechurile.

„Trebuie să fim flexibili, să ne mişcăm rapid. Suntem la mijloc între ce înseamnă un fintech şi ce înseamnă o bancă tradiţională.  Am încercat să valorizăm atuurile noastre“.

Un alt element de diferenţiere este cel prin care Salt Bank, deţinută integral de Grupul Banca Transilvania, oferă clienţilor săi posibilitatea unică de a deveni fondatori şi, în timp, acţionari ai băncii, în eventualitatea listării la Bursă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO