Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Românca Anca Ioana Ionescu devine şefa BERD în Bulgaria

Românca Anca Ioana Ionescu a fost numită pe poziţia de director al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) în Bulgaria, ea urmând să-şi preia mandatul în data de 16 de­cem­brie 2019, potrivit informaţiilor anunţate de insti­tuţia financiară. Ea o va înlocui la conducerea BERD Bulgaria pe Larisa Manastirli şi va ges­tiona un portofoliu de aproape 1 mld. euro.

„Sunt onorată să-mi asum acest nou rol, deoarece economia Bulgariei creşte puternic şi po­liticile fiscale sănătoase au fost recunoscute în îm­bunătăţirea ratingului acordat ţării. BERD se va baza pe performanţa macroeconomică a Bul­ga­riei şi pe integrarea sa în arhitectura finan­ciară a UE. Vom continua să oferim finan­ţare şi consi­li­ere pentru companiile locale de succes, bănci şi pro­iectele de infrastructură, sprijinind în acelaşi timp autorităţile în creearea de politici care să ajute ţara să evolueze către o economie de piaţă du­rabilă, accelerând astfel convergenţa veni­tu­rilor.“

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.