Bănci și Asigurări

Recrutare surpriză: Cătălina Porojan, fost director corporate în cadrul BCR, a fost recrutată de Raiffeisen pentru a se ocupa, de la Viena, de gestionarea pe tot grupul a cazurilor de restructurare

Recrutare surpriză: Cătălina Porojan, fost director...

Autor: Cristian Hostiuc

17.02.2021, 07:15 6566

Cătălina Porojan, fost managing-director - corporate banking la BCR, a fost recrutată de Raiffeisen pentru a prelua o poziţie la Viena, de head of group special exposure management, adică şeful grupului de restructurare, conform umor surse de pe piaţa bancară.

Cătălina Porojan a lucrat 13 ani în BCR pe zona de corporate, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi bancheri din acest domeniu de pe piaţă.

Ea a venit la BCR în aprilie 2008 după ce lucrase la BRD, în divizia de corporate, în perioada 2002-2008. A plecat de la BCR în 2020, după un proces de reorganizare a diviziei corporate la a doua bancă din piaţă.

Cătălina Porojan a terminat ASE, iar pe parcursul carierei a făcut un Global Executive MBA la IESE şi un Executive MBA la Universitatea din Sheffield.

Preluarea poziţiei de la Raiffeisen Viena a fost făcută în cadrul unui proces de recrutare care a durat mai multe luni, organizat de grupul austriac.

BCR este deţinută de Erste, rivalul istoric al Raiffeisen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO