Bănci și Asigurări

Răzvan Munteanu, fostul şef pe retail în perioada de boom al Raiffeisen, este pe lista celor care ar putea să preia poziţia de CEO al Raiffeisen Bank România

Răzvan Munteanu, fost vicepreşedinte al Raiffeisen Bank România

Răzvan Munteanu, fost vicepreşedinte al Raiffeisen Bank România

Autor: Cristian Hostiuc

23.06.2021, 00:04 4836

Răzvan Munteanu, fostul vicepreşedinte pe retail al Raiffeisen Bank România în perioada 2005 - 2011, este pe lista celor care ar putea să vină la conducerea băncii după anunţata plecare a lui Steven van Groningen la finalul anului, conform unor surse de pe piaţa bancară.

“Răzvan a păstrat legături foarte bune cu cei de la Raiffeisen Vienna şi este pe lista pentru CEO”, a menţionat o sursă de pe piaţa bancară.

Răzvan Munteanu este cunoscut pe piaţa bancară din România, având în vedere că timp de nouă ani a fost reprezentantul Mastercard (1992 – 2001), după care a preluat divizia de consumer de la Citi Bank România (2001-2003), iar apoi, după ce a fost şeful diviziei de carduri din Ungaria pentru Citi (2003-2005),  a fost recrutat de Raiffeisen pentru a prelua poziţia de vicepreşedinte şi şef la retailului din România după plecarea lui Răsvan Radu la UniCredit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO