Bănci și Asigurări

Răzvan Diaconescu, director general Impuls Leasing: Anul 2022 a fost unul dintre cei mai buni ani ai noştri, ca volum de bunuri finanţate, capital investit şi profitabilitate, atât pe angajat cât şi la nivel de companie

Răzvan Diaconescu: Suntem într-un proces de robotizare accelerată, avem mai multe proiecte de automatizare la care se lucrează în paralel începând cu mijlocul anului trecut.

Răzvan Diaconescu: Suntem într-un proces de robotizare accelerată, avem mai multe proiecte de automatizare la care se lucrează în paralel începând cu mijlocul anului trecut.

Autor: Mircea Nica

15.06.2023, 00:05 304

♦ Dorim ca, până în 2030, Impuls Leasing România să fie cea mai automatizată companie de leasing din piaţă. Anul acesta am lansat chatbotul ILINCA care poate fi accesat 24/24 pe site-ul companiei de pe orice dispozitiv, susţine Răzvan Diaconescu.

Anul 2022 a fost unul dintre cei mai buni ani ai noştri, ca volum de bunuri finanţate, capital investit şi profitabilitate, atât pe angajat cât şi la nivel de companie, iar primul trimestru din 2023 a venit să confirme această tendinţă de creştere a businessului, a spus Răzvan Diaconescu, director general al Impuls Leasing într-un chestionar ZF pentru anuarul de business Cei mai mari jucători din economie.

„Anul 2022 a fost unul dintre cei mai buni ani ai noştri, ca volum de bunuri finanţate, capital investit şi profita­bilitate, atât pe angajat cât şi la nivel de companie. Primul trimestru din 2023 a venit să confirme această tendinţă de creştere a businessului“, spus Răzvan Diaconescu.

El a mai adăugat că în prezent, compania se află într-un process de robotizare accelerată, iar o obiectivul este ca până în anul 2030 Impuls Leasing să ajungă cea mai automatizată companie de leasing din piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO