Bănci și Asigurări

Răsvan Radu, CEO al UniCredit Bank România: Băncile care vor câştiga în viitor vor fi cele simple, eficiente, care le oferă clienţilor produse şi servicii bancare oriunde şi oricând au nevoie de ele

INTERVIU

Răsvan Radu, CEO al UniCredit: Angajamentul nostru rămâne neschimbat, pentru consolidarea sustenabilă a business-ului, pentru o evoluţie organică şi o creştere constantă, cu scopul de a deveni un jucător de top în segmentul de retail digital banking în România.

Răsvan Radu, CEO al UniCredit: Angajamentul nostru rămâne neschimbat, pentru consolidarea sustenabilă a business-ului, pentru o evoluţie organică şi o creştere constantă, cu scopul de a deveni un jucător de top în segmentul de retail digital banking în România.

Autor: Claudia Medrega

27.07.2020, 20:45 423

♦ Sistemul bancar este parte a soluţiei în această perioadă incertă pe care o traversăm, fiind capabil şi disponibil să finanţeze în continuare proiecte ♦ În ceea ce ne priveşte, date fiind businessul solid pe care l-am dezvoltat de-a lungul anilor, rezultatele bune obţinute şi politica de risc prudenţială, suntem bine poziţionaţi pentru a gestiona criza cauzată de Covid-19 şi a valorifica oportunităţile apărute în urma ridicării restricţiilor, susţine şeful UniCredit Bank România.

UniCredit Bank, a cincea ban­că de pe piaţa româ­nească, mizează în continuare pe creşterea organică, urmărind să devină un jucător de top pe retail digital banking, prio­ri­tatea strategică rămânând digi­talizarea serviciilor ban­care, iar banca doreşte să con­tribuie la relansarea economiei româneşti, după cum susţine Răsvan Radu, CEO al UniCredit Bank România.

„Bazându-ne pe poziţia solidă pe care o avem şi ţinând cont şi de evoluţia economiei, vrem să contribuim în continuare la relansa­rea economiei româneşti şi să ne sprijinim cli­en­ţii, atât persoane fizice, cât şi juridice, ofe­rin­du-le finanţările de care au nevoie, inclusiv prin programe precum IMM Invest, dar şi prin alte programe cu garanţii guverna­men­ta­le şi/sau europene. Sistemul bancar este parte a soluţiei în această perioadă incertă pe care o traversăm, fiind capabil şi disponibil să finan­ţeze în continuare proiecte, atâta timp cât de­bi­torul demonstrează o situaţie financiară echi­librată şi un proiect viabil. După cum se ob­servă deja, programul IMM Invest a fost bine primit atât de bănci, cât şi de posibilii cli­enţi“, a declarat şeful UniCredit într-un interviu acordat ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO