Bănci și Asigurări

Răsvan Radu, CEO al UniCredit Bank România: Băncile care vor câştiga în viitor vor fi cele simple, eficiente, care le oferă clienţilor produse şi servicii bancare oriunde şi oricând au nevoie de ele

INTERVIU

♦ Sistemul bancar este parte a soluţiei în această perioadă incertă pe care o traversăm, fiind capabil şi disponibil să finanţeze în continuare proiecte ♦ În ceea ce ne priveşte, date fiind businessul solid pe care l-am dezvoltat de-a lungul anilor, rezultatele bune obţinute şi politica de risc prudenţială, suntem bine poziţionaţi pentru a gestiona criza cauzată de Covid-19 şi a valorifica oportunităţile apărute în urma ridicării restricţiilor, susţine şeful UniCredit Bank România.

UniCredit Bank, a cincea ban­că de pe piaţa româ­nească, mizează în continuare pe creşterea organică, urmărind să devină un jucător de top pe retail digital banking, prio­ri­tatea strategică rămânând digi­talizarea serviciilor ban­care, iar banca doreşte să con­tribuie la relansarea economiei româneşti, după cum susţine Răsvan Radu, CEO al UniCredit Bank România.

„Bazându-ne pe poziţia solidă pe care o avem şi ţinând cont şi de evoluţia economiei, vrem să contribuim în continuare la relansa­rea economiei româneşti şi să ne sprijinim cli­en­ţii, atât persoane fizice, cât şi juridice, ofe­rin­du-le finanţările de care au nevoie, inclusiv prin programe precum IMM Invest, dar şi prin alte programe cu garanţii guverna­men­ta­le şi/sau europene. Sistemul bancar este parte a soluţiei în această perioadă incertă pe care o traversăm, fiind capabil şi disponibil să finan­ţeze în continuare proiecte, atâta timp cât de­bi­torul demonstrează o situaţie financiară echi­librată şi un proiect viabil. După cum se ob­servă deja, programul IMM Invest a fost bine primit atât de bănci, cât şi de posibilii cli­enţi“, a declarat şeful UniCredit într-un interviu acordat ZF.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.