LIVE: ZF AGROPOWER - ​ÎNĂSPRIREA POLITICILOR MONETARE IMPACTEAZĂ BURSELE DE CEREALE: CE SE VA ÎNTÂMPLA CU PREŢURILE? Cum răspund fermierii români în această situaţie? O discuţie cu Cezar Gheorghe, consultant comerţ cu cereale, Clubul Fermierilor Români.
Bănci și Asigurări

Raport Erste: Grupul BCR, profit net atribuibil acţionarului Erste de 117 mil. euro în S1/2021, în creştere cu 43% faţă de S1/2020 şi venit operaţional de 341 mil. euro, plus 4,2%

Grupul BCR a înregistrat în primul semestru al anului un profit net atribuibil acţionarului majoritar, Erste, de 116,7 milioane euro, în creştere cu 43,2% faţă de rezultatul obţinut în perioada similară a anului trecut, potrivit raportului financiar al grupului austriac. 

Grupul austriac Erste a raportat vineri rezultatele financiare pentru S1/2021, inclusiv rezultatele obţinute de operaţiunile din România ale grupului BCR, unde Erste este principalul acţionar.

În perioada analizată, venitul operaţional a crescut cu 4,2%, la 341,3 milioane euro, în timp ce cheltuielile operaţionale s-au redus cu 2,1%, la 163,3 milioane euro, rezultând un profit operaţional de 177,7 milioane euro, în creştere cu 10,8% comparativ cu rezultatul raportat în S1/2020.

Raportul Erste mai arată că veniturile din dobânzi (incluzând BCR) au scăzut cu 2,4%, la 215,2 milioane euro.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.