Bănci și Asigurări

Raiffeisen prelungeşte cu o jumătate de oră orele-limită de procesare a plăţilor electronice

Foto Silviu Matei

Foto Silviu Matei

Autor: Razvan Voican

02.12.2013, 20:25 1016

Clienţii Raiffeisen au o jumătate de oră în plus la decontarea plăţilor ordonate electronic, ora limită pentru plăţile de mare valoare devenind 15:30, în loc de 15:00. De asemenea, plăţile de mică valoare pot fi decontate acum până la ora 15:00, faţă de 14:30 pe orarul anterior de procesare a tranzacţiilor. La plăţile în valută termenele-limită au fost prelungite cu o oră.

„Beneficiile se aplică pe întreg lanţul comercial, accelerând decontările şi îmbunătăţind fluxul de lichidităţi", spune Florentina Stilu, director de cash management în Raiffeisen. De asemenea, transferurile între conturi deschise la Raiffeisen şi ordonate prin sistemul Raiffeisen Online au ora limită 23:50 şi se procesează în acelaşi regim inclusiv în weekend sau în zilele de sărbători legale. Volumele lunare tranzacţionate prin sistemele electronice de plăţi ale Raiffeisen depăşesc 4 mld. euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO