Bănci și Asigurări

Raiffeisen le plăteşte taxele notariale clienţilor care îşi refinanţează creditele

Autor: Liviu Chiru

10.03.2011, 23:41 42

Raiffeisen Bank, a treia bancălocală după active, vine în lupta pentru refinanţarea creditelor cuo nouă promoţie prin care le subvenţionează taxele notarialeclienţilor care depun documentele de împrumut până pe 10 mai.

La reînscrierea ipotecii clientul trebuie în mod uzual să suporte otaxă de publicitate imobiliară, de 0,1% din valoarea imobiliuluiplus 100 de lei şi onorariul notarului, care variază în funcţie decomplexitatea procedurii.

Promoţia se adresează exclusiv clienţilor care refinanţează creditede la alte bănci, nu şi celor care au împrumuturi la Raiffeisen.Potrivit unui exemplu utilizat de bancă, la un credit "Flexicreditintegral" de 20.000 de euro, rambursabul în 20 de ani, dobânda estede 7,15% pe an, iar rata lunară de 157 de euro.

Dobânda la credit este calculată în funcţie de indicatorul Euriborla şase luni, plus o marjă de 6,5 puncte procentuale. La leidobânda se stabileşte în funcţie de Robor la şase luni plus o marjăde 4,75 puncte procentuale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO