Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Raiffeisen International cumpără Akcenta, furnizorul ceh de plăţi şi de schimb valutar. Van Groningen, CEO al Raiffeisen România: Clienţii se pot aştepta la îmbunătăţiri în viitor în privinţa tehnologiei şi a confortului

O pondere de 75 % din piaţa FX din Europa Centrală şi de Est este acoperită de bănci şi 25% de furnizori nebancari, aşa cum este şi Akcenta.

Raiffeisen Bank International AG (RBI), acţionarul majoritar al  Raiffeisen Bank România, a ajuns la un acord pentru achiziţionarea fur­ni­zo­rului de plăţi din Cehia, Akcenta CZ a.s. (Akcenta), potri­vit informa­ţi­ilor transmise de bancă.

„Atât clienţii noştri, cât şi clienţii Akcenta se pot aştepta la îmbunătăţiri în viitor, atât în ceea ce priveşte tehno­lo­gia, cât şi confortul lor, be­ne­fi­ci­ind de combinarea avantajelor ofe­ri­te de un fur­nizor clasic de plăţi sau schim­buri va­lu­tare, cum suntem noi, dar şi de abor­darea implementată deja în piaţă de Akcenta“, a spus Steven van Gronin­gen, CEO Raiffeisen Bank România.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.