Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank va elimina ordinele de plată pe suport de hârtie pentru companii începând cu 1 iulie 2021

Raiffeisen Bank, care se află într-un proces amplu de digitalizare şi simplificare a tuturor operaţiunilor, produselor şi serviciilor, va elimina ordinele de plată pentru clienţii persoane juridice ai băncii de la 1 iulie 2021, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

„Acest nou pas pe care îl facem înainte, în completarea strategiei digitale în care investim permanent, simplifică şi mai mult fluxurile operaţionale, atât la clienţi, cât şi în agenţiile noastre. Intervenim de asemenea în reducerea amprentei de carbon, eliminând necesitatea deplasării clientului, dar şi suportul hârtie. Transmiterea plăţilor în format electronic păstrează standardele înalte de securitate, accelerând servisarea clienţilor. De altfel, companiile clienţi ai Raiffeisen Bank transmit deja tranzacţiile electronic în proporţie de peste 97%” a spus Florentina Stilu, director Transaction Banking la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este de 20 de ani pe piaţa bancară din România şi are peste 2,2 milioane de clienţi persoane fizice şi juridice, peste 4.800 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 695 de bancomate şi o reţea de 24.500 de POS-uri.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.