Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank va acorda în 2021 finanţări de 5 milioane de euro unui număr de 100 de startup-uri româneşti

Raiffeisen Bank va acorda în 2021 finanţări de 5...

Autor: Roxana Rosu

05.05.2021, 13:53 263

Raiffeisen Bank va acorda finanţări totale de 5 milioane de euro unui număr de 100 de startup-uri româneşti, segment pe care banca a atras peste 4400 de antreprenori pe parcursul celor trei editii ale programului factory by Raiffeisen Bank.

În ultimele trei ediţii ale concursului de idei, 200 dintre business-uri au beneficiat de mentorat şi de fonduri de peste 8 milioane euro.

factory by Raiffeisen este destinat afacerilor inovatoare care sunt la inceput de drum, dar si celor aflate doar la stadiul de idee, indiferent de domeniul de activitate.  

“In aceasta perioada, marcata de incertitudini si instabilitate, antreprenorii cauta in piata oportunitati de finantare si mentorat. Anul trecut am avut ocazia sa sustinem prin intermediul programului factory idei creative si proiecte de business cu potential de a schimba mediul de afaceri romanesc. Cumva, anul trecut am simtit cu totii ca spiritul anteprenorial a devenit mai creativ si mai efervescent, pentru ca timpurile speciale aduc schimbari uneori surprinzatoare. Tocmai de aceea am hotarat ca, din acest an, sa acordam antreprenorilor mai mult timp sa-si inscrie proiectele, pe tot parcursul anului, pentru a le oferi posibilitatea sa-si contureze un plan de afaceri cat mai solid si mai sustenabil”, a declarat Vladimir Kalinov, vicepresedinte retail la Raiffeisen Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO