Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank, prin serviciul Friedrich Wilhelm Raiffeisen, a câştigat premiul pentru cea mai bună bancă de Private Banking din România

Raiffeisen Bank, prin serviciul Friedrich Wilhelm...

Autor: Roxana Rosu

18.11.2020, 15:09 519

Raiffeisen Bank Romania, prin serviciul dedicat, Friedrich Wilhelm Raiffeisen (FWR), a câştigat pentru al doilea an consecutiv premiul pentru cea mai bună bancă de Private Banking din România, acordat de către revista Professional Wealth Management(PWM-The Banker), parte a grupului Financial Times.

”Anul trecut a fost o perioadă în care Friedrich Wilhelm Raiffeisen a câştigat recunoaşterea clienţilor, majoritatea acţiunilor noastre din 2019 reflectând acest lucru”, a spus Adrian-Florin Negru, director al FWR în România. 

Banca a targetat trei tipuri de clienţi pe piaţa locală, respectiv clienţi deja prezenţi în reţeaua Raiffeisen, recomandări de la clienţi actuali şi recomandări corporate. 

În paralel, banca şi-a extins portofoliul de produse. 

La 30 septembrie 2020, Raiffeisen Bank avea peste 1800 de clienti FWR şi active in administrare de peste 5 miliarde de lei.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piata bancara din România si peste 2,1 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.900 de angajati, 340 de agentii in toata tara, 750 de ATM-uri, 373 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de 24.000 de POS-uri. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO