Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank, împreună cu Uniqa, oferă posibilitatea achiziţionării unei asigurări direct de pe site-ul băncii

Raiffeisen Bank, împreună cu Uniqa, oferă...

Autor: Mircea Nica

04.08.2021, 14:23 284

Raiffeisen Bank, împreună cu Uniqa, oferă posibilitatea clienţilor să achiziţioneze asigurări în caz de accident, spitalizare sau afecţiuni grave direct de pe site-ul băncii, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

“Prin parteneriatul cu UNIQA, Raiffeisen Bank îşi completează gama de produse şi servicii pe care le oferă online, iar faptul că ne extindem şi ne diversificăm în acest fel, răspunde perfect strategiei noastre de a direcţiona clienţii cu precădere către canale digitale, de a oferi cât mai multe servicii şi produse online, simplu şi rapid” a transmis Catalin Munteanu, director aria clienti persoane fizice la Raiffeisen Bank.

Aceste tipuri de asigurări care pot fi achiziţionate de pe site-ul băncii se adresează tuturor persoanelor care doresc să fie protejate în cazul producerii unui eveniment nefericit. Fiecare produs de asigurare oferă multiple variante de acoperiri de riscuri şi beneficia şi poate fi configurat de către client în funcţie de nevoile sale.

Raiffeisen Bank românia are peste 20 de ani de activitate pe piaţa bancară din România şi peste 2,2 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.600 de angajaţI, aproximativ 300 de agenţii în toată ţara, 700 de bancomate şi o reţea de peste 24.500 ed POS-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO