Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank: Casieriile din majoritatea sucursalelor au fost închise, clienţii având la dispoziţie aparate multifuncţionale şi canale online pentru a face tranzacţii

Raiffeisen Bank: Casieriile din majoritatea sucursalelor...

Autor: Roxana Rosu

18.01.2022, 00:00 212

Raiffeisen Bank a anunţat că începând de luni, 17 ianuarie, pentru IMM-uri şi din 1 februarie 2022  pentru persoane fizice, aproape întreaga reţea de sucursale va opera fără casierii, clienţii putând să realizeze tranzacţii pe maşinile multifuncţionale din unităţile bancare sau pe canale online, respectiv Raiffeisen Online, Smart Mobile, ATM-uri, MFM-uri, echipamente depunere multivalută.

Banca va mai păstra casierii în câteva dintre unităţile sale, urmând ca doar în aceste agenţii să fie făcute operaţiuni cu numerar, în mod excepţional, pentru plata ratelor la credite.

Operaţiunile cu numerar care se efectuau la casierie vor putea fi făcute pe maşini multifuncţionale sau vor avea soluţii alternative (Raiffeisen Online, Smart Mobile, Colectare, echipamente depunere multivalută).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO