Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank a lansat un nou pachet pentru contul curent la începutul lunii noiembrie

Raiffeisen Bank a lansat un nou pachet pentru contul...

Autor: Mircea Nica

10.11.2020, 00:00 3650

Raiffeisen Bank a lansat un nou pachet de cont curent, Zero Simplu, cu zero costuri pentru cont şi card în lei, mobile banking, cont de economii şi retrageri gratuite de la bancomatele oricărei bănci din România, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii. 

„Având în vedere creşterile spectaculoase, de 80%, pe care le-am avut în prima jumătate a anului la plăţile electronice efectuate de clienţii noştri, am hotărât să dezvoltăm un nou pachet de cont curent - Zero Simplu, astfel încât să facilităm şi mai mult accesul la gratuitatea tuturor beneficiilor incluse în pachet. Acum, pentru a se bucura de zero costuri pentru toate serviciile incluse, un client care optează pentru noul Zero Simplu nu trebuie să mai faca nimic în plus decât să-şi folosească beneficiile, adică să facă o plată electronică lunară, ceea ce este deja un stil de viaţă a celor mai mulţi dintre noi“, a transmis Cătălin Munteanu, director executiv clienţi persoane fizice la Raiffeisen Bank. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO