Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank a lansat platforma Rflex, prin care companiile pot realiza online operaţiunile curente de schimb valutar

Raiffeisen Bank a lansat platforma Rflex, prin care...

Autor: Roxana Rosu

09.02.2021, 10:10 820

Raiffeisen Bank a lansat platforma Rflex, care facilitează schimbul valutar pentru companiile mari şi IMM-urile care au astfel de operaţiuni în activitatea curentă.

Serviciul se adresează importatorilor şi exportatorilor, companiilor din domeniul energetic sau de trading de cereale, telecom, transporturi, construcţii şi imobiliare sau din industria farmaceutică.

Platforma este disponibilă deocamdată pentru câteva sute de clienţi ai Raiffeisen Bank, iar în următoarele săptămâni accesul va fi extins, treptat, către mai multe companii.

“RFlex este un proiect pornit aici, în România, la Raiffeisen Bank, care urmeaza sa fie implementat in toata reţeaua grupului mama RBI. Acest lucru ma face sa fiu, inca o data, mandru de echipa mea si increzator in viitorul bancii.”, a declarat James Stewart, vicepresedinte Trezorerie si Piete de Capital, Raiffeisen Bank.

Dezvoltarea aceastei platforme a avut la bază analiza pietei de catre echipa bancii din zona de Trezorerie si Piete de Capital, pentru a afla direct de la utilizatori care sunt elementele pe care un produs online de tranzactionare ar trebui sa le acopere, atunci cand se negociaza si se tranzactioneaza cursurile valutare.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO