Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank a lansat o platformă de schimb valutar pentru companii

Raiffeisen Bank a lansat o platformă de schimb valutar...

Autor: Roxana Rosu

17.05.2021, 13:38 471

Raiffeisen Bank a lansat platforma R-Flex pentru companiile care au operatiuni de schimb valutar in activitatea curenta, precum importatori si exportatori, companii din domeniul energetic sau trader de cereale, telecom, transporturi, constructii si imobiliare sau industrie farmaceutica.

Serviciile platformei sunt disponibile pentru firmele cliente Raiffeisen Bank pe baza inregistrarii.

Dezvoltarea aceastei platforme s-a facut după sondarea pietei de catre echipa din zona de Trezorerie si Piete de Capital pentru a afla care sunt componentele pe care un produs online de tranzactionare ar trebui sa le acopere.

R-Flex ofera clientilor cotatii competitive in timp real, un panou de comanda pentru tranzactii si conturi, dar si o interfata personalizabila.

“Ne-am dorit ca interactiunea client-banca, atunci cand ne referim la tranzactionarea cursului valutar, sa se concretizeze in interiorul unei platforme care poate sa ofere siguranta, sa fie usor de folosit, accesibila de oriunde, oricand si cu cotatii competitive. Pe parcursul anului trecut am construit de la zero, impreuna cu clientii nostri, aplicatia pentru clientii companii.”, a spus Mihai Lazar, director vanzari trezorerie, Raiffeisen Bank. 

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piata bancara din România si peste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.800 de angajati, 330 de agentii in toata tara, 720 ATM-uri, 393 masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.500 POS-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO