Bănci și Asigurări

Profitul OTP a scăzut cu 65% după 9 luni, la 14 mil. lei. Cheltuielile: plus 23%. Gyula Fatér, CEO: Implementăm strategia de creştere Apollo şi multe programe de transformare

Şeful OTP Bank vorbeşte despre cheltuieli semnificative pentru proiectele interne, o creştere generală a echipei, care, alături de costurile necesare pentru provizioane, se reflectă în profitabilitate.

OTP Bank România, subsidiara de pe piaţa românească a celui mai mare grup bancar din Ungaria, a înregistrat un profit con­­solidat după impo­zi­tare de 14 mil. lei în pri­me­le nouă luni din 2021, în scă­dere cu 65% faţă de re­zul­ta­tul din aceeaşi pe­rioa­dă a anului tre­cut, în con­di­ţiile majo­rării chel­tu­ielilor ope­raţio­na­le cu 23%, po­tri­vit ra­por­tului fi­nan­ciar pu­blicat la Buda­pesta, care pre­zin­tă re­zultatele conso­li­date ajus­tate în con­for­mitate cu standardele de raportare ale grupului.

Profitul operaţional din primele no­uă luni ale anului a fost de 87 mil. lei, cu 36% sub nivelul din aceeaşi perioadă a anului trecut

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.