Bănci și Asigurări

Primul contract semnat IMM Invest. Banca Românească a acordat un credit de 1,48 mil. lei firmei Rexton Group Ploieşti pentru producţia de măşti şi combinezoane de protecţie

Primul contract semnat IMM Invest. Banca Românească a...

Autor: Roxana Rosu

06.05.2020, 00:00 1037

Compania Rexton Group din Ploieşti a primit un credit de investiţii de 1,48 mil. lei şi o linie de credit pentru finanţarea capitalului de lucru de un milion lei de la Banca Românească, acesta fiind primul contract semnat în cadrul programului IMM Invest. 

Firma va demara producţia de măşti, combinezoane de protectie şi alte echipamente specializate, necesare în prevenţia răspândirii COVID-19.

„Avem doar un Plan A pentru fabrica noastră - mergem mai departe, ne adaptăm şi nu ne oprim. Programul IMM Invest ne ajută în egală măsură să creăm încă 15 locuri noi de muncă, să ne stabilim o tintă pentru cifra de afaceri din acest an la nivelul anului 2019 şi să contribuim cu produse critice în lupta împotriva efectelor din planul sănătăţii publice a pandemiei cu COVID-19. Investiţiile pe care le vom face vor fi direcţionate spre utilaje moderne capabile să realizeze cusături fără aţă - pe principiul încălzirii locale prin emitere de sunete de înaltă frecvenţă - şi în echipamente moderne de croit cu laser. Nu în ultimul rând, linia de credit pentru finanţarea capitalului de lucru va asigura aprovizionarea cu materii prime necesare procesului de producţie, plata salariilor şi a taxelor", a afirmat Victor Purţuc, directorul general al Rexton Grup. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO