Bănci și Asigurări

Polonezii de la CVI, care au investit în Aaylex, Impact sau One United Properties, speră la 10 tranzacţii de finanţare pe an

Polonezii de la CVI, care au investit în Aaylex, Impact...

Autor: Cristina Bellu

25.04.2019, 12:57 419

Peste 80 din tranzacţiile iniţiate în 2018 sunt încă în curs de analizare de către echipa de investiţii a CVI, iar o parte dintre acestea sunt din România.

Polonezii de la Credit Value Investments (CVI), companie de private debt, cu un buget de 200 mil. euro alocat pentru investiţii în sectorul IMM-urilor din România, în următorii doi ani, estimează  că în prezent există cel puţin 20.000 de companii care pot primi o finanţare din partea fondului, reprezentând maximum 5% din companiile operaţionale din România.

“Acestea sunt societăţi care au o cifră de afaceri de cel puţin patru milioane euro pe an şi ar putea să obţină o finanţare de minimum două milioane euro. Estimarea nu ia în considerare alte criterii, care sunt aplicate personalizat pentru fiecare caz în parte, precum rentabilitatea, transparenţa, atractivitatea sectorului şi motivul pentru care doresc obţinerea capitalului”, spun reprezentanţii organizaţiei care gestionează în prezent şase fonduri diferite de investiţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO