Bănci și Asigurări

Poliţele de garanţii pe zona de business cu statul şi asigurarea de credit comercial pot acţiona ca o centură de siguranţă pentru cashflow-ul companiilor

♦ Victor Şraer, CEO al Otto Broker: Ţinem cont că statul va continua investiţiile, dar şi că pandemia nu a trecut, iar perioada de incertitudine persistă, deşi pare că în 2021 economia şi businessul îşi vor reveni într-un model „V“.

Anul 2021 ar putea aduce o creştere a inte­re­sului pentru garanţiile la contractele de achi­ziţii ale statului, dar şi pentru creditul co­mer­cial, ca soluţie de protejare a cash-flow-ului, consideră Victor Şraer, CEO al Otto Broker.

„Pentru acest an estimez o creştere de interes pentru garanţiile la contractele de achiziţii ale statului, dar şi pentru creditul comercial, ca soluţie de protejare a cash-flow-ului. Ţinem cont că statul va continua investiţiile, dar şi că pandemia nu a trecut, iar perioada de incertitudine persistă, deşi pare că în 2021 economia şi businessul îşi vor reveni într-un model „V“. Pentru toate aces­tea, poliţele de garanţii pe zona de business cu statul şi asigurarea de credit comercial în­tre companii private pot acţiona ca o centură de siguranţă pentru cashflow-ul compa­niilor“, a spus Victor Şraer pentru ZF.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.