Bănci și Asigurări

Polita casco cu masina la schimb

24.03.2005, 00:00 153


Societatea de brokeraj in asigurari BTWC Brokerage va lansa pe piata o facilitate constand intr-un pachet de servicii asociate asigurarii auto CASCO prin care asiguratul va putea primi in folosinta, pe durata reparatiei masinii avariate, un alt autoturism apropiat de masina personala, a anuntat compania.


In cazul producerii unei daune, dupa efectuarea constatarii la politie, automobilul avariat va fi preluat de catre un agent al BTWC si transportat la service, iar clientului i se va pune la dispozitie o alta masina, pe toata durata reparatiei masinii avariate. Parcul BTWC cuprinde in prezent 15 autoturisme noi, cu o valoare totala de 156.000 de euro, si urmeaza sa fie marit proportional cu numarul de solicitari. Compania de asigurari Omniasig a avut in 2001, potrivit directorului asigurari auto, Liviu Stoicescu, o initiativa similara, dar care nu a avut clientela scontata, asa ca nu a mai fost oferita.


BTWC Brokerage a avut anul trecut o cifra de afaceri de 6 miliarde de lei (148.000 euro) si estimeaza pentru 2005 o triplare a acesteia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO